facebook

Over ons

Muisje Sensitief is opgericht door Eline Kaptein en haar partner Marcus Kaptein. Wij hebben drie dochters. De naam Muisje Sensitief is bedacht door onze dochter met autisme en haar jongere zus. Beide zijn dol op muizen.
Van onze drie dochters ontwikkelde er één zich duidelijk anders dan gemiddelde kinderen. Op latere leeftijd is vastgesteld dat zij autisme heeft, extreem hooggevoelig én hoogbegaafd is.

In onze zoektocht naar hulpmiddelen kwamen wij er al snel achter dat in Nederland nauwelijks spullen te vinden waren voor jongere kinderen.
Nadat we een aantal artikelen uit Amerika hadden gehaald, bleek dat er veel meer ouders met hetzelfde probleem zaten. Veel ouders zochten voor hun (vaak jongere) kinderen een goed hulpmiddel, maar konden in Nederland niets vinden.
Om deze reden hebben wij Muisje Sensitief opgericht. Het doel: het helpen van ouders en (jonge) kinderen die net even anders ontwikkelen dan het gemiddelde kind.

Dankzij onze eigen ervaringen hebben wij al veel mensen kunnen helpen. We weten waar we over praten en de producten die we verkopen zijn producten waar wij 100% achter staan.

Als geen ander weten wij hoe moeilijk het is om voor bijzondere kinderen een juist product aan te schaffen. Bij Muisje Sensitief staat de persoonlijke benadering naar de klant en de ruime mogelijkheden die de klanten hebben, hoog in het vaandel.