Auto pakket Auto pakket
9,4 out of 10 based on 469 user ratings.
  • Auto pakket
Actie!

Auto pakket

Artikelnummer: MS12450735

€ 37,85
€ 29,95


Voorraadstatus:

Geschikt voor
hoogsensitiviteit, autisme, adhd, zelfvertrouwen, beelddenkers

Deel dit product via Facebook Deel dit product via Twitter Deel dit product via Google+
Ga je op vakantie met de auto? Moet je een lange auto rit achterin zitten? Kijk dan snel in je boek Vakantieklets! en speel de spelletjes hiervan, of open de Travel Tangoes en maak de puzzels. Of, als je even lekker rustig voor je uit wilt kijken, gebruik dan de Marble Run om lekker te friemelen.

Rainbow Marble Run
Ideaal voor voelen en friemelen. Elke kleurbaan is voorzien van een knikker welke je eindeloos rond kan duwen. Dit spel is om je vingers sterker te maken, motorische vaardigheden te leren en is makkelijk om mee te spelen. Verplaats alle balletjes in de kanalen. Gebruik je vingers, je hersens en je spieren om alle balletjes in de kamers heen-en-weer te krijgen.

Magnetic Travel Tangoes Deducktion
Tangram puzzel met magnetische puzzelstukken en 48 opdrachten. 7 Tangram vormen, eindeloze combinaties, om overal mee te nemen.

Vakantieklets!
Gebruiksaanwijzing: voordat de verveling toeslaat onderweg een kaart toedienen! Speel luisterbingo, check de stopplek, bespioneer vakantiegangers. De 48 uitscheurbare kaarten bieden vermaak voor onderweg en op de vakantieplek. Eenvoudige en grappige opdrachten voor kinderen en 12 kaarten speciaal voor de ouders. Handig in de file of als je moet wachten in een restaurant.

Stel een vraag

Heb je een vraag over dit product? Vul onderstaand formulier in en wij geven je zo snel mogelijk antwoord.

Deel je ervaring met anderen.