Beoordelingen van klanten

Eindoordeel: 9,5

Uitstekend | 325 beoordelingen

Beoordeling schrijven

Levering:

9,4

Vakkundigheid:

9,4

Klantvriendelijkheid:

9,5

Assortiment:

9,3

Kwaliteit van de producten:

9,3

6/10

19-06-2017
Erg blij met een site met alleen maar producten voor hooggevoeligen! De mail met link om pakket te tracken kreeg ik pas op de dag van levering. Toen ik belde omdat ik die mail nog niet had ontvangen werd ik telefonisch niet vriendelijk of dienstbaar te woord gestaan maar afgewimpeld met "dan zal het morgen wel komen." Terwijl ik juist het tijdstip wilde weten omdat ik, als ik een klant heb, niet altijd even een pakketje kan aannemen. ik werk zelfstandig thuis, vandaar.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Happy Hearts
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? nee
Geslacht: vrouw

10/10

13-06-2017
Snelle levering, zeer tevreden over de producten!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

13-06-2017
Spullen netjes geleverd, maar de kartonnen doos stonk ontzettend naar de sigarettenrook en was behoorlijk gebruikt (door Muisje Sensitief zelf, gezien dit erop stond met watervaste stift). Jammer dat je geen kleur kan kiezen van sommige speelgoed items, maar het aanbod is afwisselend en nette prijs/kwaliteit verhouding!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: man

10/10

11-06-2017
Helemaal prima, snelle vlotte afhandeling
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Martha Da Silva
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

09-06-2017
Overzichtelijke website, leuke producten, goede communicatie en snelle levering.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: De Haan
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

08-06-2017
Mooi assortiment aan producten die je zelden in andere winkels of webshops vindt.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

08-06-2017
Prima. Bestelling was goed en snel geleverd. Bij deze beoordeling staan de bolletjes met sterren niet goed, in mijn browser. Dit is op de laptop in IE.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

08-06-2017
goed!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Heilig-graf
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

07-06-2017
Prima alleen de site is soms wat onoverzichtelijk. Maar dit kan ook verschillen tussen laptop en mobiel
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

01-06-2017
Prima service en kwaliteit.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Elsa
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

01-06-2017
Prima service en kwaliteit van producten.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Elsa
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

30-05-2017
Fijne website en vlotte levering
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Kinderpraktijk Flits
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

29-05-2017
info op website kan vollediger, snelle reactie op vraag en snelle service
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

28-05-2017
Betrouwbaar en snelle levering
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

28-05-2017
Wel oke, maar ik vind de producten wel erg groot uitgebeeld. Dus sommige producten vallen dan tegen bij levering.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anke De Kievit
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

27-05-2017
Erg breed. Duidelijk. Makkelijl benaderbaar door de website en Facebook. Ik ben zeer tevreden
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

24-05-2017
heel erg tevreden over alles eigenlijk. ik zal hier regelmatige weer wat bestellen en andere mensen muisje sensitief aan raden.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

24-05-2017
Top
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Jeroen
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: man

10/10

23-05-2017
Veel ervaring heb ik nog niet. Was eerste bestelling.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: College De Meer
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

23-05-2017
SUPER
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

22-05-2017
Goed assortiment en snelle levering
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Nathalie Horvers
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

17-05-2017
Wij zijn erg blij met deze site en hebben een zeer goede ervaringen mee.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Mevr. C.m. Huberts-louter
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

6/10

16-05-2017
De levering was zeer snel. Echter ondanks dat alles heel goed verpakt was, was die voeldoos die ik besteld had kapot (scheur erin), waardoor de rode hageltjes overal zaten. Verder tevreden, maar dit was wel een grote tegenvaller. Qua inhoud zou ik jullie dan ook aanbevelen, maar weer niet qua levering.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Youniqidz
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

11-05-2017
Snelle levering.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

11-05-2017
Heel tevreden vd producten &snelle leverservice
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

11-05-2017
Heel erg goed, breed assortiment en scherpe prijzen!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Kim Van Hulten
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

05-05-2017
Mooie site, met goede hulpmiddelen voor 'bijzondere' kinderen.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Jolands
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

03-05-2017
Super goede service, snelle reactie op vragen en advies.Bezorging was perfect zoals toegezegd... In de favorieten gezet.. ga ik zeker nog wel meer bij bestellen.Thanks! grtz Tjar
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Tjar
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

02-05-2017
leuke site ! leuke producten. Alleen 1 opmerking t.a.v het geleverde product. Ik vind hem erg groot voor een kauw ketting. De mond van mijn zoontje wordt wel helemaal gevuld en het lijkt wat lomp. Het was fijn geweest om een simpelere ketting met kleiner hanger die je wat subtieler in de mond kan doen. Nu kunnen buiten staanders er niet om heen en voor een jongen van 7 is dat soms wat ongemakkelijk.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

01-05-2017
Leuke artikelen en snelle, goede levering
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

01-05-2017
goed product en snelle levering
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

01-05-2017
Mooie spullen en snelle levering
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

24-04-2017
fijne website met goede keuze en als je vragen hebt krijg je eerlijke adviezen.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: 1978
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

24-04-2017
Uitgebreid assortiment, snelle levering. Wij zijn een tevreden klant.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Katleen Van Gorp
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

21-04-2017
Nu hoef ik niet mee internet af te struinen voor goede artikelen voor mijn dochter met ASS. Makkelijk en overzichtelijk! Snelle levering, top kwaliteit!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

19-04-2017
Snel, duidelijke communicatie over het aangekochte product, duidelijke website.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

19-04-2017
Uitgebreide omschrijving van het product
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

19-04-2017
Groot assortiment en redelijk snelle levering.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

18-04-2017
Gekuiddemper en bijtketting gekocht. Per ongeluk drie keer besteld maar dat werd bijna direct opgelost. Snelle levering!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

13-04-2017
Positief
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

11-04-2017
Ben super tevreden over mijn eerste bestelling bij jullie dank u wel
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Van Den Bleeken An
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

11-04-2017
alles heel goed verlopen van a tot z
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

10-04-2017
Geweldig
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Dieudonnée
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

04-04-2017
Super snelle levering!! Aanbevolen!!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Simsek
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

03-04-2017
Snelle levering en alles netjes ingepakt. De suikervrije snoepjes vielen erg in de smaak en de blij-map en kaartjes zien er erg mooi uit! Ik ga zeker nog eens gebruik maken van jullie site.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: De Kracht Van Zachtheid
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

03-04-2017
Snel en betrouwbaar!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: man

8/10

02-04-2017
Positief ervaring. Meedenkende klantenservice bij niet voorradige artikel.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: C. Nijhuis
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: man

8/10

02-04-2017
Correcte afhandeling, goede communicatie.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: 1978
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

31-03-2017
Fijne webshop! Overzichtelijk en duidelijk. Levering ook prima en toen er onverhoopt een schakel van de tangle was afgebroken heb ik dezelfde dag nog een reactie ontvangen. Heel klantvriendelijk. Ik beveel jullie van harte aan! Mvg Erna.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Erna
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

30-03-2017
goede producten en snelle levering
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

29-03-2017
Ik vind de site heerlijk rustig en overzichtelijk. Het inloggen en bestellen ging vlot. Ik had mijn bestelling snel in huis. Vooraf had ik een vraag gesteld via de mail over welke geluidsbescherming ik het beste bij een bepaald kind kan inzetten, hier kreeg ik direct en uitgebreid antwoord op. Vervolgens heb ik deze oordoppen hier besteld en nog wat meer (uiteraard, allemaal veel te leuk ook!). Ik ben zeer tevreden! Bedankt Muisje Sensitief!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Ergotherapie Beuningen
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

29-03-2017
Heel erg goed super snel geleverd
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Sylvia Ravensbergen
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

28-03-2017
Het Blij-boek besteld; wat ontzettend leuk is die! Ook het boek over hoogstimulatieve kinderen besteld. Erg goed leesbaar en zeer herkenbaar en interessant! Goed geholpen met mijn vragen per mail ook
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

27-03-2017
Mooie artikelen, prima service!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

26-03-2017
prima hulpmiddelen die mijn zoon echt nodig heeft
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

20-03-2017
Snelle levering en goede producten
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Kinderopvang T Vlaggetje
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

20-03-2017
Onze zoon Wordt er rustig van en kan daarna weer geconcentreerd Wat doen
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Van Haaften
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

4/10

16-03-2017
Prijs-kwaliteit is niet okee naar mijn mening. Ik schaf geen product aan welke binnen 24 uur een beschadiging heeft, door het gebruik waarvoor het bedoeld is. Bovendien werkt ook de sluiting niet naar behoren en raak je het product dus heel snel kwijt
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? nee
Geslacht: vrouw

8/10

16-03-2017
Snelle levering!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Patricia
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

12-03-2017
Algemeen positief. Jammer dat je bij de kauwarmbanden geen verschillende maatjes hebt.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Katrien
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

6/10

11-03-2017
Ondanks de eerste bestelling verloren gegaan is, vlotte afhandeling van de bestelling
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: man

10/10

11-03-2017
Materiaal was tijdens verzending kapot gegaan. Direct een nieuwe gekregen. Top service!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

11-03-2017
Top!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Patricia De Bruijn
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

11-03-2017
mijn ervaring met muisje sensitief is heel goed
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Van Helden Tina
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

09-03-2017
de eerste levering hebben we niet gehad, wel correct opgelost, vreemd dat ik 3,50€ verzendkosten moest betalen, terwijl er maar voor 2,60€ aan zegel op stond!!!!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: man

10/10

06-03-2017
Gewoon goed!!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

06-03-2017
Goede producten, ruime keus en snelle service
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

04-03-2017
Prettig en snel
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

01-03-2017
Mooi assortiment, goed verzorgde website. Zeer klantvriendelijk. Doen met passie hun werk. Staan open voor vernieuwing en ideeen. Ik verwijs veel ouders naar hun site omdat deze zo passend is.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Kindercoachpraktijk Kidspower.pro
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

01-03-2017
Super goed!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Sharonne
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

28-02-2017
Ik heb tangels, een bijtketting en het boek van Vlinder gekocht. Alles werd enthousiast ontvangen door mijn dochter en intensief gebruikt. Bij het boek kwam na de eerste blz. Een diepe zucht ; mam, zij is net als ik! En ik dacht dat ik stom was maar nu ik dit hoor ben ik juist heel bijzonder.....
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

28-02-2017
Erg fijne Website!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: J. Draaisma
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

28-02-2017
snel geleverd prima producten!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Saskia
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

22-02-2017
Super hoor! Had die levering helemaal niet zo snel verwacht!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Bank Vooruit
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

21-02-2017
Heel snelle levering en heel erg tevreden over de producten
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Trache Nancy
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

21-02-2017
Goed
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Madeleine
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

19-02-2017
Prima!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Linda
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

16-02-2017
Overzichtelijk en ruim aanbod met duidelijke beschrijving per artikel. Snel en keurig geleverd helemaal top !
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Sylvia Creathera
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

14-02-2017
Ik kwam muisje sensitief tegen op faceboek. ik heb gereageerd op je kunt het, ik kan het! Prima boekjes en prima levering en dergelijke.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Praktijk Voor Haptotherapie
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

13-02-2017
Prima snel, helaas verkeerde besteld mijn eigen fout maar werd niet op gereageerd
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

13-02-2017
Op korte termijn 2 bestellingen gedaan en beide snel en vlot geleverd
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Praktijk De Draaimolen
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

12-02-2017
Even klein misverstand door artikel dat tijdelijk niet leverbaar was, maar na een mailtje snel rechtgezet.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Bank Vooruit
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

10-02-2017
Snelle levering, goede website. Fluwelen laagje van de tangle echter al naar paar dagen weggesleten...
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Esther Brockotter
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

09-02-2017
Goede en mooie producten, snelle levertijd en goede nazending ((en vermelding) van product dat niet op voorraad was.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Praktijk Kinderoefentherapie Cesar De Doktershoek
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

09-02-2017
Ik vind dat jullie bruikbare materialen hebben en ik kijk graag wat ik eventueel kan gebruiken in mijn therapie/ R.T praktijk.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Praktijk Op Stap
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

08-02-2017
Snelle goede service
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

04-02-2017
Goed!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Pien
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

02-02-2017
Wat een geweldige site! Zij leveren zo snel en de site is overzichtelijk! Ga zo door!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Adwoah Chikido
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

31-01-2017
Nauwkeurig, overzichtelijk, uitgebreid assortiment, vernieuwend, handig.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

31-01-2017
Mooi assortiment, vriendelijke, persoonlijke aanpak
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

30-01-2017
Retourneren was geen probleem. Mooie artikelen
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

29-01-2017
Heel fijne ervaring! Heb direct tweede bestelling geplaatst.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Bank Vooruit
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

28-01-2017
perfect
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Wilma Willemsen
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

23-01-2017
Snel, efficiënt aantrekkelijke lay-out.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: K. Janssen
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: man

10/10

22-01-2017
Wat een ontzettend leuk ding!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

22-01-2017
Fijne site . Nadat ik mijn bestelling had geplaatst ging er een paar keer iets mis met het betalen (dit door blijven hangen van mijn telefoon, dus niet door fout van de site). Ik had het toen eigenlijk een beetje opgegeven . Maar kreeg heel fijn een mailtje met alle gegevens zodat ik het geld toch over kon maken . Na betalen was mijn bestelling de volgende dag binnen !
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

22-01-2017
Fijne site . Nadat ik mijn bestelling had geplaatst ging er een paar keer iets mis met het betalen (dit door blijven hangen van mijn telefoon, dus niet door fout van de site). Ik had het toen eigenlijk een beetje opgegeven . Maar kreeg heel fijn een mailtje met alle gegevens zodat ik het geld toch over kon maken . Na betalen was mijn bestelling de volgende dag binnen !
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

21-01-2017
Goed.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

21-01-2017
Fijne service! Vlot contact.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

19-01-2017
Wederom goede communicatie, helaas wat langere levertijd, maar dit was van te voren al doorgegeven.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

19-01-2017
Perfect, ik ben echt onwijs tevreden. Het enige wat misschien nog als aanvulling kan: vermelden wat ook bruikbaar is voor volwassenen?
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

17-01-2017
Prima site en snelle reactie en levering. Enige minpunt vonden wij het product "tangle". Deze was snel uit elkaar, maar een drama om weer in elkaar te zetten. Daar hadden zelfs wij veel kracht voor nodig. Wij laten ze nu maar in elkaar zitten ;-)
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Wendy Spruijt
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

16-01-2017
Leuk en anders de cadeautjes moeten ze nog krijgen. Heb de website al bij verschillende moeders en yogadocent aangeraden
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Bo
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

14-01-2017
Hele goede en snelle service
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

10-01-2017
Breed assortiment, snelle levering
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

10-01-2017
Prima!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

09-01-2017
Hele fijne webwinkel.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

08-01-2017
Snelle, adequate service
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

05-01-2017
hele goede ervaring
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Promens Care
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

04-01-2017
Goed
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: I. Flierman-van Trijp
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

03-01-2017
Goede en snelle service. Ook snel antwoord op mail voor advies! Super producten!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

03-01-2017
Goede en leuke producten. Ik ben zeer tevreden
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Megan
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

02-01-2017
heel duidelijk en makkelijk
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Kristel Mathy
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

02-01-2017
Netjes, en snelle levering nog voor t eind van t jaar.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

28-12-2016
Snelle levering
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

28-12-2016
Prima
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

20-12-2016
fijne en overzichtelijke website. goede en snelle service. allen vond ik het jammer dat er bij verendkosten(brievenbus) 2,95 stond en bleek op de enveloppe 1,49 te zijn. dus heb wel meer verzendkosten betaald dan eigenlijk zou moeten zijn.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

09-12-2016
In 1 woord.. top!!!! Dat de kwaliteit niet altijd top is doet niemand wat aan, kan gebeuren. Hier een kapotte tangle gehad in korte tijd en na contact met muisje hebben zij de leverancier benadert die besloot een nieuwe toe te kennen. Zonder morren, zonder vragen zijn ze zich direct in gaan zetten. En de levering van de nieuwe was ook wederom heel snel. Bedankt!!!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

07-12-2016
Een webshop met een leuk assortiment, snelle levering en waarbij je als klant gehoord wordt. Mijn klacht werd vriendelijk en vlot afgehandeld. Bij deze webshop kun je met een gerust hart producten kopen!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

07-12-2016
Prima, snel en netjes binnen beloofde tijd geleverd.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: man

10/10

06-12-2016
Positief! Mooie website met veel producten!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

06-12-2016
Prima producten
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

06-12-2016
Mooie producten, snel geleverd, iedereen blij! :-)
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

05-12-2016
Het was de eerste dat ik bij jullie heb besteld. Maar goede service en goede kwaliteit.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

03-12-2016
Hele goede en snelle levering. Super! Geen dure maar goede producten
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

03-12-2016
Goed. Erg klantvriendelijk. Jammer dat niet alles leverbaar was.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Marieke
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

01-12-2016
Supersnelle levering. Fijne producten waar we al veel profijt van hebben.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

30-11-2016
Goed assortiment goede communicatie via de mail en wij zijn blij met de bestelde producten
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

29-11-2016
Goed
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Torah
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

28-11-2016
Prima website, telefonische hulp duidelijk. Jammer dat er eerst betaald moet worden voordat de spullen verstuurd worden.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Kentalis
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

27-11-2016
Zeer tevreden
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

6/10

27-11-2016
Veel te lang moeten wachten op de bestelde spullen!!!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? nee
Geslacht: vrouw

10/10

26-11-2016
Ruim assortiment, behulpzame klantenservice, mooi opgezette en overzichtelijke site. Prijs/kwaliteitverhouding is goed.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

23-11-2016
Hier in Vlaanderen is er heel weinig voorhanden voor kinderen die hoogsensitief (en hoogbegaafd) zijn. Dankzij jullie webshop heb ik nu heel wat extra tools om het leven van mijn kinderen op school wat draaglijker te maken. Hartelijk dank ! Het enige minpuntje was de leverancier: mijn man werkte expres thuis voor de levering van het materiaal en toch werd het pakje straten verder afgezet bij onbekenden.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Céline
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

22-11-2016
Zeer goede ervaring
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

22-11-2016
Overzichtelijke en complete webshop met leuke producten! Snelle levering Kortom wat een fijne ontdekking, ik kom zeker terug!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Sanne Van Exter
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

20-11-2016
Goed materiaal, goede service en snelle levering.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

20-11-2016
Ik vind het een goede service. De artikelen waren snel in huis.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Els Greuter
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

19-11-2016
Leuke producten,snelle levering.1 product was niet op voorraad wat niet te zien was bij het bestellen.Wordt wel begin volgende week nageleverd.Gelukkig had ik het nog niet nodig... Verder mis ik bij enkele bijtkettingen de afmetingen van de hanger.Deze via bericht nagevraagd en snel antwoord hierop gehad.Dus het wordt wel steeds goed opgelost.Vandaar ook mijn goede beoordeling.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

17-11-2016
Goede producten en snelle levering. Ook snel antwoord als je een vraag hebt.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

17-11-2016
ik vind de producten van muisje sensitief altijd erg handig en het helpt me enorm in het dagelijks leven. ze zijn enorm klantvriendelijk en ik raad het altijd aan iedereen aan!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

16-11-2016
uitstekende service - vriendelijk - correcte prijs
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

16-11-2016
duidelijke website, leuke producten - de gehoorbescherming helpt goed en de zoon vindt leren een pak leuker
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Linda
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

14-11-2016
Prima site, makkelijk bestellen.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

14-11-2016
Prima
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

14-11-2016
prima service
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Be-joyful
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

09-11-2016
Heel goed! Jullie hebben heel veel nuttige materialen. Ik heb al aan vele andere ouders en collega's jullie website doorgegeven.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

08-11-2016
Snel kunnen bestellen
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

07-11-2016
goed verzorgd en snel
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Speltherapie Praktijk Gerda Vaarties
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

06-11-2016
Ideaal voor onze zoon. Hij gebruikt de ketting heel veel en kan zo een hoop stress kwijt. Hij bijt nu bijna nooit meer op andere spullen.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Mir
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

02-11-2016
Een mooie website. Keurige afhandeling van de bestelling. In een stevige doos alles verpakt.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

31-10-2016
Ik vind de specialisatie in verschillende hulpmiddellen voor de verschillende stroornissen en begaaftheden groot en afwisselend.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Renate Bouman
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

30-10-2016
Zeer snelle levering. Duidelijk wat je krijgt.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

30-10-2016
Snelle levering, mooi product, helaas niet sterk genoeg voor mijn Kauwer, want hij kauwt er stukjes vanaf..
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Annemarie Van Rosmalen
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

27-10-2016
Prima klantenservice en zeer snelle verzending, blij met mijn boeken!!!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Praktijk De Glasvlinder
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

27-10-2016
Prima klantenservice en zeer snelle verzending, blij met mijn boeken!!!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Praktijk De Glasvlinder
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

27-10-2016
Fijne webshop met veel mooie producten voor gevoelige kinderen!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Junibacken
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

27-10-2016
Keurige service, en producten komen prima overeen met omschrijving.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

26-10-2016
Wat een leuke webshop. Fijne spulletjes, goed advies en een snelle levering.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Andrea
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

25-10-2016
Snelle bezorging, vriendelijke site en een compleet aanbod.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Ilse Van Esch
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

25-10-2016
Snelle bezorging, vriendelijke site en een compleet aanbod.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Ilse Van Esch
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

24-10-2016
Overzichtelijke website, levering prima. Goed product
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

6/10

21-10-2016
Positief. Duidelijk en goede prijzen.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

20-10-2016
Snel geleverd, goede kwaliteit!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

18-10-2016
prima!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

10-10-2016
Goed. Snel geleverd, goed product.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Ergotherapie Volendam
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

10-10-2016
Erg goed, mooie producten
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

10-10-2016
Heel goed, mooi materiaal, professionele afhandeling en prettige communicatie.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Renate
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

05-10-2016
Goede producten, makkelijke site, snelle levering! Top!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

03-10-2016
Product wordt veilig verpakt. En vlotte levering.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

03-10-2016
Prima levering. Pakket werd in prima staat afgeleverd
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

01-10-2016
Overzichtelijke website en snelle levering, erg prettig!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Jolanda
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

26-09-2016
heel prettig telefoongesprek gehad. Heb een andere (positieve)kijk op mijn zoon gekregen met betrekking tot zijn gedrag in de klas. Kan niet anders zeggen dat ik heel blij ben dat ik deze site heb gevonden.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Jq Van Roon
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

18-09-2016
Goede en snelle levering, super klantvriendelijke vrouw! M'n dochter wilde toch een andere kleur bijtketting, terwijl de bestelling al rond was. Ik heb gebeld en werd super goed en vriendelijk geholpen. Allebei m'n dochters zijn superblij met de ketting!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

12-09-2016
Snelle levering!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

08-09-2016
prettig en snel
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

01-09-2016
Goed - maklik
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

30-08-2016
Overzichtelijke site met leuke producten.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

25-08-2016
Heel positief, alle ruimte om vragen te stellen en snel antwoord.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

25-08-2016
Aren interessante website met veel mogelijkheden.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

25-08-2016
goede service, snelle levering
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Be-joyful
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

24-08-2016
Prima levering en super leuke spullen.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Het Vlinderparadijs
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

22-08-2016
Hallo,wij zijn zeer tevreden... Ik weet niet of er veel buitenspeelgoed bestaat dat vond ik niet zoveel terug.cd?organiseren 2dagen bord of enkel magneten...ik kijk regelmatig en hoop snel nog leuke dingen te vinden zodat ik nog eens een bestelling kan doen...
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Haubrechts Annick
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

22-08-2016
prima, goed assortiment, snel ontvangen
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Karen
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

21-08-2016
Uitstekende producten
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

20-08-2016
Prachtig materiaal, en openbaring voor ons en de kindjes.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

09-08-2016
Goed
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

09-08-2016
Duidelijke informatie bij de producten. De bestelling vlot en netjes bezorgt.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

09-08-2016
Prachtige snellere levering
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Marjoleine Van Der Waal
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

08-08-2016
Goede en snelle levering. Goedkoper dan soortgelijke aanbieders. Jammer dat er maar 1 maat was. Voor mij toevallig wel de goede.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

08-08-2016
Goede kwaliteit en keurige service ! Top
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

01-08-2016
Snel, effectief en verstuurd in een mooie verpakking
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Marjos
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

01-08-2016
Mijn ervaring met Muisje Sensitief zijn positief.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

27-07-2016
handig
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

25-07-2016
Prima geen klachten.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Nancy
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

25-07-2016
Fijn. Overzichtelijke webshop met uitgebreide beschrijving van jullie produkten. Vriendelijke mails. Snelle en persoonlijke levering. ( met visitekaartje). Heel tevreden.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Debbie Donkers
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

19-07-2016
Zeer positief.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

14-07-2016
goed
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

13-07-2016
Super goed product voor een leuke prijs.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

13-07-2016
Prima
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

12-07-2016
Betrouwbaar en goede service!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Trots Kindercoachpraktijk
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

11-07-2016
Super snelle service en geweldig boekje.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Lisette Nuijten
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

09-07-2016
Heel tevreden over Muisje Sensitief. De bestelling is netjes afgeleverd. Fijne spulletjes.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Carolien
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

05-07-2016
Fijne webshop, goed geleverd. Helaas zijn de kettingen niet sterk genoeg voor het bijten van mijn zoon, en ipv op de kralen bijt bij de ketting stuk.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Janneke
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

04-07-2016
superservice - vlug antwoord op verkeerde bestelling - goede communicatie ivm levering en levering zelfs sneller dan meegedeeld!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

03-07-2016
Snelle levering. Prima product!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

01-07-2016
Prima site , service super!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: man

10/10

30-06-2016
Fijne overzichtelijk website en snelle levering!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Ergotherapie Angela Rozema
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

29-06-2016
Duidelijke website. Bestellingen worden keurig op tijd geleverd.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

28-06-2016
Snel reactie op een vraag en prima geholpen! Erg blij met de aangeschafte spullen!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Renate
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

28-06-2016
Goed
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Paulissen
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

20-06-2016
ik heb het geld van de retour gestuurde artikelen nog niet gekregen. (reactie Muisje Sensitief: deze is de 11e terug gestort)
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? nee
Geslacht: vrouw

10/10

20-06-2016
Duidelijke site, snel geleverd en prima kwaliteit!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Studio Awen
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

20-06-2016
Snelle levering. Mooie producten
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Melina Hollestelle
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

16-06-2016
Snelle levering, zelfs een deellevering omdat 1 artikel niet voorradig was. Bij de tweede levering zat er zelfs een verrassing bij in. Enig minpuntje is dat beide 'bijtsieraden' wat groot zijn voor een kind... dacht dat ze iets kleiner zouden zijn maar verder erg tevreden!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

16-06-2016
Uitstekend!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

13-06-2016
Prima!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Miranda
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

13-06-2016
Prima service. Alleen had mijn dochter na 1 dag al slijtage plekken op haar bijtketting. En er staat dat je m dan moet vervangen ????. Dat word me iets te prijzig.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Nicky
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

06-06-2016
De producten zijn goed van kwaliteit en aanvullend in mijn praktijk voor speltherapie.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Speltherapie Praktijk Gerda Vaarties
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

01-06-2016
Ik ben heel positief over Muisjes Sensitief, geweldige webshop met super artikelen. Klantvriendelijk, alles is top!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Hester
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

31-05-2016
Mijn ervaring is positief, alleen vond ik het niet fijn dat er staat : vanaf €50,00 gratis levering, doe je alle moeite om aan dit bedrag te komen en dan blijkt dat je toch verzendingskosten moet betalen omdat de chauffeur het moet komen afgeven..
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Tania De Keersmaeker
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

31-05-2016
Goede service en snelle levering!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Proudmama
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

30-05-2016
Goed.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: 1979
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? nee
Geslacht: vrouw

10/10

28-05-2016
Positief!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

26-05-2016
Netjez en vlot geleverd.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Klimkindercoaching
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

25-05-2016
Snelle levering! Producten zoals beschreven op de website!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

24-05-2016
Leuke producten. Mijn zoontje is helemaal weg van het speelgoed.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

17-05-2016
Snel geleverd en leuk ingepakt.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

17-05-2016
Erg goed.leuke webwinkel
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

17-05-2016
prima service
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

15-05-2016
Leuke artikelen, snelle levering
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

10-05-2016
goede ervaring mee
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Van Horenbeke Cindy
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

10-05-2016
niets op aan te merken
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Van Horenbeke Cindy
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

08-05-2016
Fijne en vlotte bestelling, goede kwaliteit materiaal.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

08-05-2016
Goede en snelle service. Er is iets met de betaling mis gegaan maar wad goed op te lossen via mail. Top dus! 2 dagen later een hele gelukkige dochter met haar kettingen!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

03-05-2016
Supersnelle afhandeling van de bestelling en evt retouren/terugboekingen. Snelle reacties op mail. Superservice!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

25-04-2016
Prettig contact, goede en op tijd geleverde diensten.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Snoezelkussen.nl
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

23-04-2016
Snelle levering. Goede kwaliteit. Feedback wordt goed opgepakt.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

21-04-2016
Heel goed
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Romina Verheecke
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

21-04-2016
Jammer da ik niet rechtstreeks via de website kon betalen, het heeft alles nogal vertraagd. Verder zeer tevreden!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

19-04-2016
super Duidelijk en goed!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Danielle Kok
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

18-04-2016
Alles in orde! Vlotte levering. Top! Ze hebben rekening gehouden met mijn wens om alles samen op te sturen. Enkel jammer dat ik geen antwoord heb gekregen op mijn mailtje. Groetjes!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Annelies
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

14-04-2016
Ik bestelde een chewigem dog tag voor mijn zoontje met autisme. Hij had aanvankelijk wat moeite met de 'rubbersmaak' maar daar was hij na een wasbeurt overheen. Hij is er erg gebaad bij. Gelukkig heb ik hem maar 1 van de 2 'tags' gegeven daar hij de eerste na 3 weken reeds kapot gebeten heeft. Ondanks dit kleine minpuntje ben ik zeker niet ontevreden en zal ik binnenkort weer een bestelling plaatsen om er eentje ter reserve in huis te hebben.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Hanne Pauwels
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

12-04-2016
Helemaal goed!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Karin Ernst
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

12-04-2016
positief
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

08-04-2016
Prima! Duidelijke site, bestellen en betalen eenvoudig, snel bezorgd. Verder geen contact gehad dus deskundigheid en klantvriendelijkheid kan ik niet beoordelen. De bestelde chewigem ketting is dikker dan ik verwachtte. Mijn dochter is heel blij met de ketting en deze gaat haar hopelijk helpen om het op nagels en vingers bijten te verminderen.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

07-04-2016
heel goed!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Pastor
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

06-04-2016
Zeer tevreden,goed opgelost met boek wat niet meer leverbaar was ivm samenvoegen twee boeken!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

31-03-2016
Fijne winkel met goede service
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

31-03-2016
Snelle service, prima levering, wel teveel mail na plaatsen bestelling en tijdens en na levering.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

30-03-2016
Zeer snelle levering.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

30-03-2016
snelle levering!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

25-03-2016
Veel keus en alles word netjes en snel geleverd! :-)
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Autimommy
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

22-03-2016
super snelle levering!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

16-03-2016
Vlotte en snelle verwerking
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

12-03-2016
Heel snelle levering. Materiaal stevig verpakt. Superwebshop. Als leerkracht vind ik hier mijn gading en ook als mama van een hoogsensitieve dochter.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

10-03-2016
Fijne spullen voor kindjes die dat goed kunnen gebruiken. Wat super dat jullie er zijn!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Dieke Polstra
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

07-03-2016
Prima
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Michael Bryce
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: man

10/10

07-03-2016
Al een aantal keer wat besteld bij muisje sensitief, fijne overzichtelijke site, mooie producten van goede kwaliteit en een prima levering. Zeker een aanrader.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Little Moments Kids
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

03-03-2016
Duidelijke site en de spullen zijn snel bezorgd.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

02-03-2016
Mooie spullen van goede kwaliteit!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

02-03-2016
snel en betrouwbaar
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

28-02-2016
heel tevreden
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Connie Dufour
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

25-02-2016
Prima website en snelle levering.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

20-02-2016
Prima. Snelle levering
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Kinderergotherapie Hands Up
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

18-02-2016
Prima levering. Duidelijke communicatie.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

12-02-2016
Duidelijke site,ruim aanbod, nette en snelle levering.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

04-02-2016
Zeer positief. Leuk, degelijk materiaal.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

02-02-2016
Goed en betrouwbaar.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

01-02-2016
Alles loopt zoals het loopt. de producten zijn duidelijk beschreven op jullie site waardoor je bij levering ook weet dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Heb gelijk het spel "familieklets" in gebruik genomen bij de coaching met moeder erbij. groot succes. Je kunt alle kanten op met dit spel. Tevens heb ik het gelijk aangeraden bij andere ouders. Dit spel bevat goede vragen die goed aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen! Er staat vanaf 6 jaar, maar ik gebruik het al bij 4 jaar! Juist dan krijg je ook leuke antwoorden!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Kindercoach Lonneke
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

31-01-2016
Levering binnen afzienbare tijd, vlotte communicatie
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

17-01-2016
Prima, overzichtelijke website. Bij problemen levering ook erg behulpzaam.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Elise Demeijer
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

13-01-2016
Snelle levering, prettig dat elk stap in het proces gecommuniceerd wordt zodat je weet wanneer je jebestellingkan verwachten. Bestelde koptelefoon / gehoorbeschermer bevalt enorm. Als mijn dochter overprikkelt raakt in de klas, pakt ze hem en komt nu vrolijk uit school. In plaats van oververmoeid en gefrustreerd omdat de werkjes niet af waren door de drukte..
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

13-01-2016
Heldere website met producten die je elders niet zo mooi samengebracht vindt. Jammer dat niet makkelijk te zoeken is naar tips voor specifiek gedrag dat je wil ondersteunen, maar wellicht komt dat nog? Bestelling werd snel geleverd en mijn zoon is verguld met de spullen! Dank
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

12-01-2016
Fijne website om te bestellen. Goed telefonisch advies gekregen.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

11-01-2016
Uitstekende producten, snelle levering, blij kind. :-)
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

11-01-2016
Correcte en snelle levering, prima producten! Een bijzonder mooi aanbod voor zorgbehoevende leerlingen. Een meerwaarde voor onze onderwijswereld!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Basisschool De Duizendpootrakkers
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: man

6/10

11-01-2016
Prima site, levering duurde wat langer dan verwacht maar verder prima.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

06-01-2016
positief
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

05-01-2016
Ik vind Muisje Sensitief heel goed. Op het laatste moment nog een koptelefoon besteld en deze zeer snel, voor oud en nieuw in huis. Hier was ik heel blij mee! Een aanrader.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

02-01-2016
????
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Mieke
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

29-12-2015
Snelle levering, goeie producten.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

28-12-2015
De site is mooi opgezet. Had alleen problemen met een kortingscodes die niet goed werd verwerkt. Dit is super opgelost en ook nog erg snel! Toppie!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Bianca
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

21-12-2015
Geweldig
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

21-12-2015
Fijne producten. Groot assortiment.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

16-12-2015
Snel, duidelijk en voldoende communicatie.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Go! De Zonnebloem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

15-12-2015
goed. alleen graag geen klantlogo op de verpakking!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

14-12-2015
Heel klantvriendelijk en een snelle levering
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Sammy's Zwemschool
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

13-12-2015
Duidelijke website en snelle levering.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Jessica
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

08-12-2015
Telefonisch minder goed bereikbaar en ben niet terug gebeld. Ik neem tenminste aan dat men nummerherkenning heeft dus gemiste oproepen gezien kunnen worden.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

07-12-2015
Snelle levering goede service
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

30-11-2015
Goede service. Snelle reactie klantenservice toen ideal betaling misging.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: M Flier
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

29-11-2015
Leuke webshop! En snelle levering!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Nicki
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

29-11-2015
Een goed overzichtelijke site met mooie producten voor gevoelige kinderen met een nette prijsverhouding.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

6/10

25-11-2015
zeer goede selectie van producten - die de ontwikkeling ondersteunen
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Gerdy
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

24-11-2015
Prima website. Snelle bezorging
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

16-11-2015
Perfecte online winked
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Danielle
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

16-11-2015
snelle verzending
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

10-11-2015
Prima
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

10-11-2015
Mooie artikelen en goede levering. Alleen artikel op de site oogt kleiner dan in werkelijkheid
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

07-11-2015
Deze website was een hele fijne ontdekking:-)
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

06-11-2015
Mooie producten, die waardevol zijn voor alle kinderen!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

06-11-2015
Goede ervaring. Duidelijke, betrouwbare informatie. Snelle terugkoppeling.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Addie Bastiaansen
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

03-11-2015
Snel, klantvriendelijk en professioneel
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Danielle
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

28-10-2015
Duidelijk en persoonlijke touch
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

16-10-2015
De Oehoe oorkappen vallen enorm in de smaak en werken zeer goed. De levering was snel. Bedankt!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

11-10-2015
Jullie hadden precies wat ik zocht uitgerekend of ik het op tijd binnen zou krijgen helaas kwam het een dag te laat de 6e vroeg besteld 10 in huis terwijl 1 van de 2 het belangrijkste op de 7e al verder was dan de ander qua bestel status ik gunde jullie deze bestelling liever een klein bedrijf steunen dan een groot bedrijf rijker maken maar had achteraf dus spijt dat ik het niet bij een bedrijf met 1dag levertijd had besteld
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Saskia Scheer
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

07-10-2015
Goede snelle service. Eindelijk geen afgekloven potloden meer!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

06-10-2015
Muisje Sensitief heeft prachtig sensorisch materiaal. Levering is altijd snel en er wordt meegedacht over oplossingen en mogelijke toepassingen. De visitekaartjes van Muisje Sensitief deel ik dan ook met veel liefde uit aan cliënten en ouders die behoefte hebben aan ondersteunend materiaal!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Mariska Krab
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

04-10-2015
Bijzondere producten waarvan je het bestaan niet weet. Leuke dingen besteld. Kwam goed binnen. Gave actie met de kleine muis!!!!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Sandra Langendijk
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

30-09-2015
Prima ervaring.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

30-09-2015
Ik ben positief over de producten die Muisje Sensitief in haar assortiment heeft, over de levering van mijn bestelling en hoe je hierover geïnformeerd wordt.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

29-09-2015
Super. Snelle nette levering. Kleding zit heerlijk
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Charlotte.
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

29-09-2015
Zeer goed en vriendelijk.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

25-09-2015
Snelle service, vriendelijk, zeer tevreden. Alleen jammer dat het voor kleinere kinderen is (oa textiel. De kousen zoek ik bijv nog in grotere maten)
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

23-09-2015
Leuke producten, overzichtelijke website
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

23-09-2015
Fijn contact, snelle verzending, prima service.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Rebecca
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

21-09-2015
Netjes en snel
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

21-09-2015
Prettig, je kan zo iets vinden wat je wilt hebben en het is overzichtelijk.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

21-09-2015
zeer tevreden!
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

21-09-2015
Voor onze jongste heb ik een kauwarmband gekocht, echt een schot in de roos, zodra ik zie dat ze behoefte heeft ergens op te kauwen geef ik haar deze armband. In de toekomst zullen er zeker meer bestellingen volgen voor mijn bijzondere kanjers.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Hester
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

20-09-2015
Correcte afhandeling. Aanvankelijk onjuist product geleverd, maar vlot hersteld.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anoniem
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: man

10/10

20-09-2015
Zeer positief. Altijd bereid dingen toe te lichten en een heel goede service. :) Even als aanvulling vermelden: ik ga er maar van uit dat rood de minst goede en groen de beste sterren zijn bij de beoordeling hieronder ;) want dat is op mijn telefoon niet helemaal duidelijk en onze computer is momenteel kapot, maar voor alle zekerheid even vermelden dat je wat mij betreft overal topscores verdient en ik beveel je zeker aan als ik merk dat anderen er baat bij kunnen hebben. Oh en mijn zoon heeft een goeie revalidatie gehad nadat zijn pols uit de gips mocht en hij moest toen nog wel wat oefenen waarbij het knijp-ei hielp en we zijn heel content met onze extra Peltors. Als we het geld hadden dan kocht ik nog veel meer uit je mrachtige winkel. Ik heb al een lijstje gemaakt met ideetjes voor december zelfs. Tips voor de grootouders en zo. :)
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Claudia
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

8/10

20-09-2015
Goed. Snelle levering. Alleen kwam het plaatje niet helemaal overeen met de werkelijke grootte. Die was vele malen groter. De boeken vind ik echt aanraders.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Anne Mieke
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

10/10

20-09-2015
Super! Snelle levering en zeer behulpzame medewerkers.
Levering:
Vakkundigheid:
Klantvriendelijkheid:
Assortiment:
Kwaliteit van de producten:

Beoordeling door: Tamara
Zou je Muisje Sensitief aanbevelen? ja
Geslacht: vrouw

Onze merken

Veilig betalen metBetaling

Getoonde prijzen zijn inclusief BTW | KVK 58998225