facebook
Moluk Mox Moluk Mox

Moluk Mox

  • Moluk Mox
  • Moluk Mox
Moluk

  Op voorraad 

€ 7,95


 Vouwen, kneden en rollen
 Ideaal met de Oogi
 Diameter 5,5cm

SPAARSYSTEEM: verdien 8 punten

Geschikt voor hoogsensitiviteit, autisme, motorische vaardigheden, hoogbegaafdheid, concentratieproblemen, tastzintuigen

MOX is een bal met een grote mond. Hij houdt ervan om te praten, lachen, zingen, en bovenal, hij houdt van eten. Hij eet knikkers, munten, en andere dingen die lekker rommelen in zijn maag. Mox geniet ook van rollen, gegooid worden en opgevangen of zelfs jongleren. In tegenstelling tot andere ballen heeft hij het vermogen om te balanceren en torens te vormen met alle andere MOX ballen. MOX heeft nogal een karakter en heeft vele geheime talenten die gewoon wachten om ontdekt te worden ...

Stel een vraag

Heb je een vraag over dit product? Vul onderstaand formulier in en wij geven je zo snel mogelijk antwoord.

 bij het versturen van dit formulier ga ik akkoord met de privacy voorwaarden

Het merk Moluk

Moluk

Gedreven door een passie voor geweldig design, MOLUK streeft naar innovatieve, duurzame producten die niet alleen kinderen vermaken op een oppervlakkig niveau, maar nodigen echte interactie uit om te creëren.

In een tijd waar alles steeds meer virtueel wordt, biedt MOLUK speelgoed aan die volledig met de hand bediend moet worden en dat kinderen stimuleert om te bewegen en te verkennen, speelgoed dat hun zintuigen en geest stimuleert.

Er zijn geen aan en uit schakelaars, batterijen of ingewikkelde instructies - MOLUK speelgoed gewoon aangedreven door de verbeelding van een kind.

MOLUK werkt alleen met vertrouwde manufacturing partners die onze waarden delen en leveren uitstekende, veilige en duurzame producten die worden verkocht via een groeiend netwerk van betrouwbare en toegewijde distributiepartners over de hele wereld.

MOLUK is een familiebedrijf opgericht in 2011 door Alex Hochstrasser, de ontwerper en uitvinder van Bilibo, en zijn zuster Doris Hochstrasser, een architect.

Moluk

 07-12-2016

Een cadeautje voor sinterklaas gekocht. Ook dit product trekt erg veel stof aan waardoor het snel viezig wordt. Het is een leuk balletje, dat de fantasie zeker prikkelt, maar omdat het balletje snel viezig wordt, neemt dit toch het speelplezier weg.