Ben je bekend met onze eigen productlijn?
EIGEN PRODUCTLIJN
Wist je dat Muisje Sensitief, naast de bekende (of juist nog niet) producten die vele anderen met ons verkopen, zelf ook producten maakt? In deze nieuwsbrief vertellen we je hier alles over!

Wat dacht je bijvoorbeeld van onze werkmap Het Blij Boek, of het boek Mijn Zus Heeft Autisme. Maar ook verzwaringskussens, coachkaarten, stressballen en nog veel meer...
Waarom maken wij ze zelf? Omdat we luisteren naar onze klanten, naar de behoeftes én omdat wij ons eigen testteam thuis hebben die hierin veel behoefte heeft en het leuk vind om alles uit te proberen.
Veel producten zijn prima geschikt, maar soms missen wij nog wat, welke niet zo makkelijk (binnen de Benelux) te krijgen zijn, of juist erg duur zijn (doordat ze buiten de EU gehaald moeten worden) of gewoon überhaubt nog niet bestaat.

Bekijk de producten hieronder of ga direct naar onze webshop. Ben je al bekend met onze eigen producten? Onderin de nieuwsbrief hebben we nog een paar nieuw toegevoegde items staan die wellicht ook handig zijn voor je bijzondere kid(s), therapeuten, scholen, praktijken, noem maar op.
Het Blij Boek Pakket
Om het voor kinderen duidelijk te maken hebben we alle gevoelens een gezicht gegeven.
Aan de hand van deze figuren maken de kinderen opdrachten en vragen over zichzelf en hun omgeving.
Zo krijgt het kind meer inzicht in het positief denken en krijgt de ouder of begeleider een kijkje in de belevingswereld van het kind.

Het boek kan gebruikt worden door scholen, ouders en therapeuten. De vragen zijn zo gemaakt dat er geen goed of fout is. Het doel is dat kinderen leren positief over zichzelf te denken en dat ouders of begeleiders een steuntje hebben in de begeleiding van het kind.

Nu € 24,95
Verzwaringskussens
Het perfecte hulpmiddel voor kinderen die graag wiebelen, friemelen en niet stil kunnen zitten. Het kussen is verzwaard, geeft een tactiele uitdaging en heeft een positieve print. Door de fleece stof voelt het kussen niet alleen prettig, maar ook erg zacht en geeft geen extra prikkels mee. Geschikt voor school, thuis, therapie en onderweg.

Nu € 29,95
Lees meer
Mijn Zus Heeft Autisme
In dit boek wordt de lezer meegenomen door Merel. Zij heeft een grote zus met autisme, zij ervaart de wereld heel anders dan de meeste kinderen. Soms is dat leuk, maar soms ook niet! Dit boek is geschikt voor iedereen die te maken heeft met autisme of een gevoeligheid voor prikkels. In hun eigen woorden leggen de zussen uit wat autisme is en hoe je binnen een gezin goed kan samenwerken.

Nu € 14,95
Lees meer
Met deze set kaarten leer je kinderen om te gaan met emoties en gevoelens van zichzelf en van anderen. De set bevat 13 emoties en gevoelens van elk 4 kaarten. De prikkelarme tekening beschrijft het gevoel of een emotie.

Nu € 16,95
Lees meer
ANDERE PRODUCTEN
Tangle Original
De Tangle Original Texture heeft afwisselend gladde en ruwe oppervlaktes. De Original uitvoering heeft als kenmerk dat ze groot zijn. Met schakels van ongeveer 7 cm en een diameter van 18 mm voorlopig de grootste in het assortiment.

Normaal € 21,95
Nu € 17,95
Lees meer
80 tips gidsen
Deze gidsjes geven antwoord op 80 vragen op gebied van hoogbegaafdheid, beelddenkers, rouw en scheiding. Geen ingewikkelde `kost`, maar korte, concrete tips en herkenbare voorbeelden. Belangrijkste boodschap: je kind is goed zoals het is. Ideale gidsjes die je helpen bij het opvoeden van je kind.

Nu € 9,95
Lees meer
Knetterzeep
HAPPY SENSO is een gel met multisensorische eigenschappen. De intensiteit kan gevarieerd worden door het op verschillende manieren toe te passen. Het is te horen, te voelen en te zien. Ook heeft het een verkoelend effect op de huid. Een fantastisch product voor sensorische stimulering. Verkrijgbaar in 3 geuren.

Nu € 8,99
Lees meer
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bij Muisje Sensitief hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van acties en aanbiedingen.
Wil je niet meer op de hoogte gehouden worden van onze acties en aanbiedingen, dan kun je uitschrijven van onze nieuwsbrief. Je kunt je via onze website altijd weer opnieuw inschrijven op onze nieuwsbrief.