31 maart t/m 7 april week van autisme
AUTISME WEEK
Van 31 maart t/m 7 april vindt de NVA Autismeweek 2018 plaats. Hierin vraagt de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) extra aandacht voor de ongeveer 190.000 mensen met autisme in ons land.
Door de Verenigde Naties is 2 april uitgeroepen tot Wereld Autisme Dag - over de hele wereld worden die dag activiteiten georganiseerd om autisme onder de aandacht te brengen van een groot publiek.

Speciaal voor deze week hebben wij een aantal producten geselecteerd die deze week (en de rest van de maand april) in de actie komen.

Lees verder in deze nieuwsbrief en kijk rond op onze webshop www.muisjesensitief.nl.
... en Pien rode krullen is een boek waarin aan jou verteld wordt wat autisme écht is. Hoe autisme in jouw lijf kan voelen.
Zo leggen Teddy en Pien bijvoorbeeld uit dat er mensen met autisme zijn die het fijn vinden om naar feestjes te gaan. Ze vertellen ook waarom andere mensen met autisme diezelfde feestjes verschrikkelijk kunnen vinden.

Teddy en Pien vertellen over hoe verschillend ieder mens autisme kan ervaren.

Nu € 14,95
Teddy Heeft Autisme
Finger Fidget set
De Finger Fidget serie van Muisje Sensitief zijn friemelproducten die je in één hand kunt houden terwijl je met je andere hand aan het schrijven of tekenen bent. Of je kunt gewoon niet stilzitten en moet wat om handen hebben, dan zijn deze Finger Fidgets een must!

Je steekt je vingers in de gaatjes en beweegt je vingers op en neer en heen en weer. Je zult zien dat je er rustig van wordt.

Zeer geschikt tegen nagels bijten, stress, roken en meer.

Nu € 3,95 p./st. of € 18,95 in set van 5.
Moluk Plui Brush
Net als alle Moluk speelgoed stimuleert de Cloudy en de Sunny Brush zowel op motorisch als sensorisch niveau de fantasie en lichaam van je kind en ontdekt hij/zij de verrassende mogelijkheden in combinatie met Oogi, Nello en andere delen van de familie Moluk.

Nu € 7,95 p.st.
Lees meer
Rainbow Marble Run
Dit spel is om je vingers sterker te maken, motorische vaardigheden te leren en is makkelijk om mee te spelen. Verplaats alle balletjes in de kanalen. Gebruik je vingers, je hersens en je spieren om alle balletjes in de kamers heen-en-weer te krijgen.

Nu € 11,95
Lees meer
Nieuw in ons assortiment is de Finger Fidget Triple. De naam zegt het al: 3 cirkels waar je met je vingers lekker mee kan friemelen. Je steekt je vingers in de gaatjes en beweegt je vingers op en neer en heen en weer. Je zult zien dat je er rustig van wordt.

Nu € 4,95
Lees meer
ANDERE PRODUCTEN
Tangle Original
Gekleurde ballen die 6 verschillende grappige gezichtsuitdrukkingen vertegenwoordigen. Iedere bal toont een eigenzinnig, maar vrolijk gezicht en is 25cm groot.

Normaal € 26,95
Nu € 21,95
Lees meer
Pom Pom Bal
Helpt friemelen om je beter te kunnen concentreren? De Pom Pom Ball (ook bekend als Kooshbal) is de ultieme friemel- en frutselbal. De rubberen elastische slierten voelen lekker zacht aan in de hand. Gooi de bal van hand tot hand, rol hem in één hand heen en weer, bungel hem aan de elastische sliertjes op een neer of veeg hem over je hand heen en weer.

Nu € 6,95 p./st. of € 34,95 in set van 6.
Lees meer
Twiddle
Twiddle Toys is het nieuwste, coolste, must-have speeltje van dit moment! Het is zo leuk dat je het niet kunt laten liggen. Twiddle is verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren. De Twiddle bestaat uit 48, volledig veilige verwisselbare stukjes welke je kan vormen, kneden, uit elkaar kunt halen of juist aan elkaar kunt klikken in oneindig veel manieren. Door de oneindig veel mogelijkheden en plezier is het geen wonder dat het moeilijk is om van de Twiddle af te blijven. Na de Tangle is dit het friemelspeelgoed bij uitstek!

Vanaf € 7,49
Lees meer
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bij Muisje Sensitief hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van acties en aanbiedingen.
Wil je niet meer op de hoogte gehouden worden van onze acties en aanbiedingen, dan kun je uitschrijven van onze nieuwsbrief. Je kunt je via onze website altijd weer opnieuw inschrijven op onze nieuwsbrief.