Ons nieuwste aanwinst: de Emotierups
Het leren omgaan met emoties kan lastig zijn voor kinderen die intens reageren op prikkels. Hoe geef je aan hoe je je voelt en hoe geef je een gevoel aan na een drukke dag?

De Emotie Rups helpt kinderen om te gaan met emotie en gevoel. De losse emoties kunnen in elk gewenste volgorde aan elkaar gezet worden.
Maak je een lange rups met alle emoties of maak je juist een korte rups met een enkele emotie. Alles is mogelijk met de Emotie Rups.

Nu € 54,95
Emotierups
Peltor X-serie
Naast het eenvoudige gebruik en de makkelijke identificatie ervan is deze serie gehoorkappen nu de referentie onder de gehoorkappen.

Beginnend bij de X1, met een demping van 27dB tot en met de X3 (33dB) en later in het jaar ook de X4 en X5 (tot 37dB).

Zachte oordoppen zorgen voor het perfecte comfort én één van de weinige oorkappen geschikt voor brildragers!

Vanaf € 20,95.
Vakantieklets
Gebruiksaanwijzing: voordat de verveling toeslaat onderweg een kaart toedienen! Speel luisterbingo, check de stopplek, bespioneer vakantiegangers. 36 eenvoudige en grappige opdrachten voor kinderen en 12 kaarten speciaal voor de ouders. Handig in de file of als je moet wachten in een restaurant.

Nu € 12,95.
Lees meer
Fidget Metallic
De Finger Fidget van Muisje Sensitief is een friemelproduct die je in één hand kunt houden terwijl je met je andere hand aan het schrijven of tekenen bent. Of je kunt gewoon niet stilzitten en moet wat om handen hebben, dan is deze Finger Fidget een must!

Nu € 3,95
Lees meer
De Eénhoorn bijthanger is geschikt voor kinderen met een milde kauw behoefte.

Nu de hele maand mei met gratis regenboog koord!

Normaal € 12,45
Nu € 9,95
Lees meer
Wiebe serie
De hoofdpersoon is Wiebe, die door een ongelukkig toeval in een toverwolk terecht komt en vanaf dat moment wiebelt... Hij kan hier niets aan doen en komt door zijn gewiebel steeds in de problemen. Maar juist door zijn gewiebel lost hij ook weer uiteenlopende problemen op.

Nu € 9,95 p./st. of € 69,65 in set van 7.
Lees meer
Verzwaringskussen
Het perfecte hulpmiddel voor kinderen die graag wiebelen, friemelen en voor niet stil kunnen zitten.
Het kussen is verzwaard, geeft een tactiele uitdaging en heeft een positieve print.
Door de fleece stof voelt het kussen niet alleen prettig, maar ook erg zacht en geeft geen extra prikkels mee.

Normaal € 29,95
Nu € 26,95
Lees meer
Hoogstimulatieve Kind
Hoe ga je om met kinderen die gevoeligheid combineren met druk en emotioneel intens gedrag.
Een boek vol tips voor ouders om hun druk-gevoelige kind te begrijpen en te begeleiden; en voor iedereen die meer wil weten over de drukke variant van hooggevoeligheid.

Nu € 18,95
Lees meer
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bij Muisje Sensitief hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van acties en aanbiedingen.
Wil je niet meer op de hoogte gehouden worden van onze acties en aanbiedingen, dan kun je uitschrijven van onze nieuwsbrief. Je kunt je via onze website altijd weer opnieuw inschrijven op onze nieuwsbrief.