PedaYoga: om beweging en concentratie van kinderen te bevorderen.
PedaYoga is een eenvoudig programma van mind-body technieken die zijn ontworpen om beweging en de concentratie van kinderen te bevorderen. PedaYoga biedt hulpmiddelen en advies zodat onze kinderen kunnen leren terwijl ze zich bewust worden van hun welzijn.

PedaYoga is een methode die kinderen helpt:
  • hun concentratie ontwikkelen
  • hun welzijn bevorderen
  • hun zelfrespect opbouwen
  • bewust worden van hun lichamen
  • en hen helpen beter te slapen

Nu 15% korting
Emotierups
Relaxklets
Relaxklets! is een boek voor kinderen en ouders met yoga-oefeningen, meditaties, massages, spelletjes en kletsvragen. Om samen te ontspannen en om volle hoofden leger te maken.

Relaxklets! laat kinderen op een laagdrempelige manier kennismaken met yoga en mindfulness. Naast 46 yoga houdingen, in beeld gebracht met heldere fotografie, bevat het boek meditaties, massages, spelletjes. Praktische oefeningen, stap-voor-stap beschreven en makkelijk uit te voeren. Alle oefeningen zijn voorzien van vragen om samen met je kind verder te kletsen.

Slechts € 14,95.
Diepe Druk Roller
Deze foam drukroller zorgt voor een diepe druk massage therapie en is het ideale gereedschap voor prikkelzoekers en onderprikkelden.

Kinderen zijn dol op het gevoel van de drukroller en het gebruik van slechts een paar minuten zal hun concentratievermogen vergroten.

Normaal € 17,95
Nu € 14,95.
Lees meer
Kauwketting Amulet
De Amulet bijthanger is geschikt voor kinderen met een lage kauw behoefte. De bijthanger is aan beide zijdes glad en wordt geleverd aan een groen koord.

Normaal € 12,95
Nu € 9,95
Lees meer
Vakantiesets
Dé ideale vakantieset, nu voor een voordelige prijs.

Alle sets bevatten friemelmateriaal voor tijdens het wachten, een boekje of een spel voor tijdens de 'lange' autoritten of vlieguren en een oordop of checklist voor het afsluiten of precies zien wat er (nog) gaat gebeuren.

Vanaf € 24,95
Lees meer
Emotiekids Fluffy Bal
Deze sensorische kussentjes zijn voor kinderen én volwassenen een feest voor de zintuigen!
Voelen, friemelen of gooien. Het kan allemaal met deze fluffy ballen.

Ideaal voor op school. Ze zijn namelijk geluidloos!

Vanaf € 8,95.
Lees meer
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bij Muisje Sensitief hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van acties en aanbiedingen.
Wil je niet meer op de hoogte gehouden worden van onze acties en aanbiedingen, dan kun je uitschrijven van onze nieuwsbrief. Je kunt je via onze website altijd weer opnieuw inschrijven op onze nieuwsbrief.