Vakantietijd komt er aan. Ben je goed voorbereid?
Gebruiksaanwijzing: voordat de verveling toeslaat onderweg een kaart toedienen! Speel luisterbingo, check de stopplek, bespioneer vakantiegangers. De 48 uitscheurbare kaarten bieden vermaak voor onderweg en op de vakantieplek. Eenvoudige en grappige opdrachten voor kinderen en 12 kaarten speciaal voor de ouders. Handig in de file of als je moet wachten in een restaurant.
Vanaf € 8,95
Emotierups
Relaxklets
Vanaf nu hoef je je nooit meer te vervelen in de auto, in het vliegtuig of in de trein!

De 50 afwisselende spelletjes zorgen voor veel gezelligheid onderweg. En de kaarten passen in elke koffer!
Veel plezier met rekenen, nadenken, spelen, raden en verhalen verzinnen... en een goede reis!

Normaal € 9,95
Nu € 8,95.
Textuur zonder de rommel! Deze bal is er in drie soorten unieke textuur aan de binnen- en buitenkant. De buitenkant is hobbelig, puntig of glad.

De bal is gevuld met grote kralen, kleine kralen of zand. In de bal zit als extra verrassing een slang verstopt om de vingers goed aan het werk te zetten.

Hij kan worden gebruikt als stressballetje, om de vingers mee te versterken of als middel tegen concentratieproblemen.
Normaal € 10,95. Nu € 8,95 p/st.
Emotierups
Moluk Pilla & Bongo
Ontworpen om fantastische verhalen te bedenken en tot leven te laten komen in de handen van kinderen. Het tactiele, elastisch materiaal en verschillende zuignap groottes nodigen kinderen uit om te experimenteren en te spelen met behulp van hun verbeelding en al hun zintuigen. Het bad is één van de plaatsen waar zowel Oogi Pilla als de Bongo zich meteen thuis voelen, maar ze zijn ook gespot op Bilibo's, autoruiten, koelkasten of op het bureau van papa.

Normaal € 9,95
Nu € 8,95 p/st.
Lees meer
Emotiemeter
De Emotiekids Emotie meter geeft kinderen een kans om hun gevoel aan te geven. De meter heeft herkenbare tekeningen én duidelijke tekst. Hierdoor is de emotiemeter al in te zetten bij kinderen vanaf 3 jaar.

Nu € 3,95
Lees meer
Verzwaringsdeken
Kinderen met sensomotorische integratie problemen vinden de verzwaringsdeken vaak prettig door de gelijkmatige diepe druk op het lichaam.
Hierdoor is de verzwaringsdeken voor vele doeleinden toepasbaar bij autisme, add/adhd, hyperactiviteit en kinderen met ontspanningsproblemen.

VERZWARINGSDEKEN: Normaal € 119,95
Nu € 99,95
GEWICHTDEKEN: Normaal € 179,95
Nu € 159,95
Lees meer
Vakantiesets
6 verschillende ansichtkaarten van de Blij Boek-serie met iedere kaart een korte boodschap en een kader om je eigen extra boodschap er bij te zetten.

Maak iemand blij met je kaart, geef hem of haar een compliment en geef jouw emotie over aan de ander.

Ook geschikt om aan je ouders te geven als je niet weet hoe je het met woorden moet brengen.

Nu € 1,95 p/st. of € 6,95 set van 6st.
Lees meer
Emotiekids Fluffy Bal
ARK Grabber Chewy Tubes zijn medische kwaliteit kauwmiddelen voor het kauwen, happen en orale motorische ontwikkeling. Gebruik ze om bijt- en kauwvaardigheden te oefenen, de mondspieren te trainen en zorgen voor meer gevoel te krijgen aan de lippen, de tong, wangen en kaak. Het handvat maakt ze gemakkelijk vast te houden voor kleine of grote handen.

Verkrijgbaar in gladde en ruwe versie.

Normaal € 13,95
Nu € 10,95 p/st.
Lees meer
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bij Muisje Sensitief hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van acties en aanbiedingen.
Wil je niet meer op de hoogte gehouden worden van onze acties en aanbiedingen, dan kun je uitschrijven van onze nieuwsbrief. Je kunt je via onze website altijd weer opnieuw inschrijven op onze nieuwsbrief.