Introductie van ons eigen merk EmotieKids!
EMOTIEKIDS
De oplettende bezoeker heeft het misschien al gezien: de website begint te veranderen. Steeds meer poppetjes verschijnen op de website én op social media. Deze poppetjes gaan deel uit maken van ons eigen merk 'Emotiekids'.
De Emotiekids leren kinderen en volwassenen meer over gevoel én emotie bij zichzelf, maar ook bij anderen.

Want hoe voelt een emotie? En voelt iedereen hetzelfde?
Hoe leg je aan een kind uit wat overprikkeld is? Of wat autisme is?

De Emotiekids staan elk voor een emotie of gevoel. Zij zijn in duidelijke en herkenbare situaties uitgebeeld waardoor kinderen makkelijker leren omgaan met gevoel en emotie.

De Emotiekids zijn afgeleid van Het Blij Boek. Een werkboek voor kinderen (en volwassenen) vanaf 5 jaar. In het werkboek maken kinderen kennis met 11 emoties en gevoelens.

Tevens zijn er diverse aanvulsets te verkrijgen.

Daarnaast zullen er de komende maanden diverse producten gelanceerd worden die te maken hebben met de Emotiekids.

Hou de website dus goed in de gaten!.
Om het voor kinderen duidelijk te maken hebben we alle gevoelens een gezicht gegeven.
Aan de hand van deze figuren maken de kinderen opdrachten en vragen over zichzelf en hun omgeving. Zo krijgt het kind meer inzicht in het positief denken en krijgt de ouder of begeleider een kijkje in de belevingswereld van het kind.

Het boek kan gebruikt worden door scholen, ouders en therapeuten. Het doel is dat kinderen leren positief over zichzelf te denken en dat ouders of begeleiders een steuntje hebben in de begeleiding van het kind.

Nu € 24,95
Emotierups
Diederik Dapper
Veel kinderen staan dagelijks voor de keuze om dapper te zijn. Naar school, naar het ziekenhuis, zwemles of slapen in het donker, allemaal activiteiten die best eng kunnen zijn!
Diederik Dapper kan een vriendje zijn voor kinderen die wel wat dapperheid kunnen gebruiken.

Het feit dat kinderen Diederik vast kunnen houden en mee kunnen nemen kan veel rust geven tijdens spannende momenten.

Normaal € 14,95
Nu € 12,95.
Het leren omgaan met emoties kan lastig zijn voor kinderen die intens reageren op prikkels. Hoe geef je aan hoe je je voelt en hoe geef je een gevoel aan na een drukke dag?

De Emotie Rups helpt kinderen om te gaan met emotie en gevoel. De losse emoties kunnen in elk gewenste volgorde aan elkaar gezet worden.
Maak je een lange rups met alle emoties of maak je juist een korte rups met een enkele emotie. Alles is mogelijk met de Emotie Rups.

Normaal € 54,95
Nu € 49,95
Emotierups
Emotiemeter
De Emotiekids Emotie meter geeft kinderen een kans om hun gevoel aan te geven. De meter heeft herkenbare tekeningen én duidelijke tekst. Hierdoor is de emotiemeter al in te zetten bij kinderen vanaf 3 jaar.

Nu € 3,95
Lees meer
Mijn Zus Heeft Autisme
In dit boek wordt de lezer meegenomen door Merel. Zij heeft een grote zus met autisme, zij ervaart de wereld heel anders dan de meeste kinderen. Soms is dat leuk, maar soms ook niet! Dit boek is geschikt voor iedereen die te maken heeft met autisme of een gevoeligheid voor prikkels. In hun eigen woorden leggen de zussen uit wat autisme is en hoe je binnen een gezin goed kan samenwerken.

Nu € 14,95
Lees meer
Emotiekaarten
Veel kinderen vinden het lastig om de dag af te sluiten. Hierdoor ontstaan er vaak slaapproblemen.
Praten over alle indrukken van een dag kan helpen om een "rustig hoofd" te krijgen.

Om op een leuke manier over je dag te praten, is er nu een leuke kaartenset met gratis Move Cube mini: 18 emotie kaartjes waardoor kinderen makkelijker kunnen vertellen wat ze hebben meegemaakt.

Normaal € 13,95
Nu € 11,95
Lees meer
Omslagdoek
Deze omslagdoek zorgt ervoor dat je heerlijk warm blijft! Daarnaast bied deze omslagdoek een veilige plek voor kinderen die overprikkeld zijn.
Even een moment voor zichzelf in een “eigen tent” waarin kinderen na een drukke dag heerlijk tot rust kunnen komen.

Het hoogwaardige fleece blijft mooi in de was, de kleuren vervagen niet.
Op de omslagdoek staan diverse figuren van de emotiekids.

Normaal € 29,95
Nu € 24,95
Lees meer
Coachkaarten
Met deze set kaarten leer je kinderen om te gaan met emoties en gevoelens van zichzelf en van anderen. De set bevat 13 emoties en gevoelens van elk 4 kaarten. De prikkelarme tekening beschrijft het gevoel of een emotie.

De vragen corresponderen bij de gevoelens en emoties. Emoties en gevoelens die aan bod komen zijn o.a. blij, boos, verdrietig, jaloers, anders en onzeker.
De kaartenset is te gebruiken door therapeuten, scholen en ouders.

Normaal € 16,95
Nu € 15,95
Lees meer
Emotiekids Fluffy Bal
Het perfecte hulpmiddel voor kinderen die graag wiebelen, friemelen en voor niet stil kunnen zitten.
Het kussen is verzwaard, geeft een tactiele uitdaging en heeft een positieve print.
Door de fleece stof voelt het kussen niet alleen prettig, maar ook erg zacht en geeft geen extra prikkels mee.

Normaal € 29,95
Nu € 26,95
Lees meer
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bij Muisje Sensitief hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van acties en aanbiedingen.
Wil je niet meer op de hoogte gehouden worden van onze acties en aanbiedingen, dan kun je uitschrijven van onze nieuwsbrief. Je kunt je via onze website altijd weer opnieuw inschrijven op onze nieuwsbrief.