Introductie van ons eigen merk EmotieKids!
MUISJE SENSITIEF BESTAAT 5 JAAR!
WIN JE AANKOOPBEDRAG TERUG!
De feestmaanden bij Muisje Sensitief beginnen vroeg dit jaar, want op 13 oktober bestaat Muisje Sensitief al weer 5 jaar!

En dat vieren wij door de komende 3 maanden op veel producten extra korting te geven.

Daarnaast maak je tussen 1 oktober en 30 november kans om het volledige aankoopbedrag teruggestort te krijgen op je bankrekening.

Wat moet je hiervoor doen? Alleen maar een bestelling te plaatsen. Waarbij uiteraard geld: hoe meer bestellingen je plaatst, hoe meer kans je maakt.
Emotierups
Sense-of-Timer biedt een visueel gevoel van tijdsverloop in plaats van een exacte, afgetelde tijd. Hij is ideaal voor activiteiten, spellen, oefeningen, discussiegroepen, tests, time-outs en meer.

Elk van de 6 Sense-Of-Timers wordt gemakkelijk geïdentificeerd door hun kleur-gecodeerde zand en duidelijk gemarkeerde caps. Hoge kwaliteit plastic constructie maakt ze extreem duurzaam.

Verkrijgbaar in 30 seconden, 1 minuut, 2 minuten, 3 minuten, 4 minuten en 5 minuten.

Normaal € 19,95
Nu € 16,95 p./st.
Emotiemeter
Verschillende thema's met één gemene deler: alle producten uit de Kletsserie stimuleren op speelse wijze het contact tussen ouder en kind.
Denk bijvoorbeeld aan de Slaapklets!, Relaxklets!, Tafelklets!, Tienerklets! etc.

Vanaf € 8,95
Lees meer
Buki
Kinderen ontdekken de wetenschap op een nieuwe manier. Elke doos bevat vele accessoires waardoor zij allerlei wetenschappelijke experimenten kunnen uitvoeren en maken. Het monteren van een elektrisch circuit, scheikundige experimenten, voertuigen op zonne-energie, luchtdruk en waterdruk, planten en insecten ontdekken, met een microscoop dingen ontdekken, proeven doen en ervaren. Kortom heel veel wetenschap ontdekken.

Nu 20% korting
Lees meer
Alpine Muffy oorkappen
De Alpine Muffy oorkap is speciaal ontwikkeld voor de bescherming van kleine kinderoren en kan in veel lawaaiige situaties gebruikt worden, o.a. bij feesten, optochten, vuurwerk, auto- en motorraces en muziekconcerten. Deze gehoorbeschermer is ook zeer geschikt voor beter geconcentreerd leren en lezen thuis en op school.

Normaal € 21,95
Nu € 19,95
Lees meer
Nachtlampen
Deze vrolijke nachtlampjes maken het slapen gaan een feestje! Het nachtlampje projecteert een prachtige sterrenhemel in de slaapkamer van je bijzondere kid.

Kleine dromers die nog een nachtlampje naast zich willen hebben, kunnen genieten van een mooie voorstelling voordat ze in slaap vallen.

Normaal € 21,95
Nu € 18,95
Lees meer
Kauwkettingen
Gingerbread en Patat siliconen bijthangers, gemaakt van 100% food grade siliconen. Kauwbehoefte? Geen probleem. Moet het ook leuk uitzien? Jazeker! Kauwen op een koekje of patat is toch altijd leuk?

Aan de achterkant voorzien van kleine noppen voor het juiste friemel-gevoel.
Wordt geleverd exclusief koord.

Vanaf € 9,95
Lees meer
Het Wiebelmannetje
Het wiebelmannetje is een 7-delige serie kinderboeken voor kinderen van ca. 3 tot ca. 8 jaar. De hoofdpersoon is Wiebe, die door een ongelukkig toeval in een toverwolk terecht komt en vanaf dat moment wiebelt... Hij kan hier niets aan doen en komt door zijn gewiebel steeds in de problemen. Maar juist door zijn gewiebel lost hij ook weer uiteenlopende problemen op.

Per stuk € 9,95
Als set € 69,95.
Lees meer
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bij Muisje Sensitief hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van acties en aanbiedingen.
Wil je niet meer op de hoogte gehouden worden van onze acties en aanbiedingen, dan kun je uitschrijven van onze nieuwsbrief. Je kunt je via onze website altijd weer opnieuw inschrijven op onze nieuwsbrief.