Noizezz Vliegdoppen fly Noizezz Vliegdoppen fly
Noizezz Vliegdoppen fly
Actie!
Noizezz

Noizezz Vliegdoppen fly

Artikelnummer: MS020282

€ 7,50
€ 5,51

SPAARSYSTEEM: verdien 6 punten

Voorraadstatus:

Geschikt voor
vanaf 5 jaar, hoogsensitiviteit, concentratieproblemen

Deel dit product via Facebook Deel dit product via Twitter Deel dit product via Google+

Heb je ook altijd last van je oren tijdens het vliegen? Met name hoogsensitieve kinderen kunnen hier veel hinder aan ondervinden.

De Noizezz vliegdoppen zijn speciaal om de HSK rust te geven tijdens het vliegen. Door de perfecte pasvorm zitten de vliegdoppen comfortabel
en steken ze niet uit het oor. Door het dragen van de vliegdoppen wordt het luchtdrukverschil tijdens het opstijgen en landen gecompenseerd.

Ideaal te gebruiken in combinatie met een Mack's oorband.

Stel een vraag

Heb je een vraag over dit product? Vul onderstaand formulier in en wij geven je zo snel mogelijk antwoord.

 bij het versturen van dit formulier ga ik akkoord met de privacy voorwaarden

Het merk Noizezz

Noizezz

We leven in een wereld waarin geluid altijd om ons heen is en we wennen er snel aan. Zelfs als het geluidsniveau erg hoog wordt. Denk maar aan de werkvloer in een fabriek of het bezoeken van een dance party of concert...
De sterkte van geluid wordt uitgedrukt in dB. De blootstelling aan een geluidniveau van 80 dB gedurende 8 uur wordt gezien als veiligheidsgrens. Bij een geluidsniveau boven de 80 dB kan er gehoorbeschadiging optreden. Als je je dan bedenkt dat een concert een gemiddeld geluidsniveau heeft van 90dB tot 130dB, snap je dat het dragen van gehoorbeschermers noodzakelijk is.
Als algemene regel kun je stellen dat geluid schadelijk voor je gehoor kan zijn als je op armlengte van geluid afstaat en je moet schreeuwen om jezelf verstaanbaar te maken. Neem dus altijd je Noizezz mee, je weet nooit wanneer je ze nodig hebt.

Het oor is een gevoelig zintuig dat zowel zachte als enorm harde geluiden kan waarnemen. Het geluid wordt via de oorschelp, de gehoorgang, het trommelvlies, de gehoorbeentjes naar het slakkenhuis geleid. In het slakkenhuis zitten trilhaartjes, die het geluid omzetten naar elektrische impulsen, die via de gehoorzenuw naar de hersenen worden gestuurd. De hersenen zorgen ervoor dat we in deze signalen bepaald geluid herkennen.

Als je wordt blootgesteld aan hard geluid kunnen deze trilhaartjes beschadigen. Na een avondje stappen heb je na een paar uur meer moeite om mensen te verstaan en kun je een lichte piep in je oren horen. Meestal herstellen de trilhaartjes zich weer, maar als je vaak en langdurig in hard geluid staat, beschadigen de trilhaartjes te erg en ontstaat er blijvende gehoorbeschadiging.
Gehoorbeschadiging valt in eerste instantie niet op en gaat in de meeste gevallen langzaam. Het is een sluipende vijand, je ziet het niet aankomen en hoort het ook niet.

Noizezz biedt verschillende soorten gehoorbescherming aan zo kun je o.a. universele gehoorbeschermers vinden voor bijvoorbeeld motorrijden, klussen, etc.

Noizezz

Deel je ervaring met anderen.