Paradox

Paradox Zandloper Heavy Metal

Artikelnummer: MS100032

Voorraadstatus:

Geschikt voor
hoogsensitiviteit, autisme, adhd, faalangst, concentratieproblemen

Deel dit product via Facebook Deel dit product via Twitter Deel dit product via Google+

Deze Paradox zandloper gaat niet andersom zoals alle andere Paradox zandlopers wel doen, maar de 'zwaar metalen glasballetjes' zijn iets zwaarder dan de standaard balletjes in de gewone waardoor ze gewoon van boven naar beneden gaan en gaan zelfs iets sneller door hun gewicht.

Afmeting (LxBxH): 8,5x2x7cm
Duur: ongeveer 3 minuten

Stel een vraag

Heb je een vraag over dit product? Vul onderstaand formulier in en wij geven je zo snel mogelijk antwoord.

Het merk Paradox

Paradox

De Paradox zandlopers zetten kleur in jouw momenten in tijd. Gebruik ze als een kookwekker, ontspanning timer of kantoor timer. De tijd gaat niet achteruit, maar paradox. Het perfecte cadeau idee.

Elke individuele zandloper wordt gevuld en verzegeld door de hand. De vloeistof die gebruikt wordt is gemaakt van natuurlijke en niet-giftige bestanddelen. Voor het kleuren wordt door een kleurmeester die speciaal ge├»nstrueerd is om te waken over de constant hoge kwaliteit van de kleur mengsel en de zorgvuldige kleuring van de pellets.

Dit is de enige manier om de intense en briljante kleuren effect te verkrijgen. Zelfs de containers zijn gemaakt van eerste klas kwaliteit plastic dus geen verkleuringen die afbreuk doen aan de zichtbaarheid. De looptijden van de verschillende modellen zijn benaderingen: de viscositeit van vloeistoffen sterk afhankelijk van de omgevingstemperatuur en de pellets hebben verschillende diameters en, afhankelijk van de kleur, ook verschillende gewichten. Om technische redenen zijn er ook kleine verschillen in de vulling capaciteit.

Paradox

Deel je ervaring met anderen.