Paradox Zandloper Tango timer geel Paradox Zandloper Tango timer geel
9,4 out of 10 based on 443 user ratings.
Paradox Zandloper Tango timer geel
Actie!
Paradox

Paradox Zandloper Tango timer geel

Artikelnummer: MS100018

€ 12,95
€ 9,95


Voorraadstatus:

Geschikt voor
hoogsensitiviteit, autisme, adhd, faalangst, concentratieproblemen

Deel dit product via Facebook Deel dit product via Twitter Deel dit product via Google+
Een zandloper die andersom werkt. Het zand stroomt niet naar beneden maar omhoog! Een leuke manier om te leren met tijd om te gaan en het design is ook nog eens prettig om te zien.

Time je momenten voor de rust, een espresso pauze, een korte muzikale pauze, een pauze voor reflectie of een stretching pauze op kantoor of zelfs alleen maar de dagelijkse tijd voor tandenpoetsen. Ieder bijzondere kind heeft baat bij het vastleggen van tijd. Hoe lang moet ik doen over m'n bord leeg eten. Hoe lang moet ik doen om tanden te poetsen. Wanneer mag ik m'n huiswerk aan de kant leggen om te gaan spelen?

Deze zandloper werkt 4 tot 5 minuten en is daarom ideaal voor de korte periodes dat de aandacht nodig is van uw bijzondere kind.

De Paradox zandloper zet kleur in je momenten van tijd, of als een kookwekker, ontspanning timer of kantoor timer. De tijd stroomt niet achteruit, maar paradox. Het perfecte cadeau idee.
Paradox zandlopers zijn van hoge kwaliteit, duurzame producten en handgemaakt in Duitsland.

Elke individuele zandloper wordt gevuld en verzegeld met de hand. De vloeistof die gebruikt wordt gemaakt is van natuurlijke, niet-giftige bestanddelen. Voor het kleuren wordt een kleur meester speciaal geïnstrueerd om te waken over de constant hoge kwaliteit van de kleurmengsel en de zorgvuldige kleuring van de pellets.

Afmeting (LxBxH): 6x3x7,5cm

Stel een vraag

Heb je een vraag over dit product? Vul onderstaand formulier in en wij geven je zo snel mogelijk antwoord.

Het merk Paradox

Paradox

De Paradox zandlopers zetten kleur in jouw momenten in tijd. Gebruik ze als een kookwekker, ontspanning timer of kantoor timer. De tijd gaat niet achteruit, maar paradox. Het perfecte cadeau idee.

Elke individuele zandloper wordt gevuld en verzegeld door de hand. De vloeistof die gebruikt wordt is gemaakt van natuurlijke en niet-giftige bestanddelen. Voor het kleuren wordt door een kleurmeester die speciaal geïnstrueerd is om te waken over de constant hoge kwaliteit van de kleur mengsel en de zorgvuldige kleuring van de pellets.

Dit is de enige manier om de intense en briljante kleuren effect te verkrijgen. Zelfs de containers zijn gemaakt van eerste klas kwaliteit plastic dus geen verkleuringen die afbreuk doen aan de zichtbaarheid. De looptijden van de verschillende modellen zijn benaderingen: de viscositeit van vloeistoffen sterk afhankelijk van de omgevingstemperatuur en de pellets hebben verschillende diameters en, afhankelijk van de kleur, ook verschillende gewichten. Om technische redenen zijn er ook kleine verschillen in de vulling capaciteit.

Paradox

Deel je ervaring met anderen.