facebook
PedaYoga Handdoek PedaYoga Handdoek
  • PedaYoga Handdoek
Actie!
PedaYoga

PedaYoga Handdoek

Artikelnummer: MS590010

€ 21,95
€ 15,95

SPAARSYSTEEM: verdien 16 punten

Geschikt voor hoogsensitiviteit, autisme, adhd, faalangst, concentratieproblemen, zelfvertrouwen

Middelgrote, absorberend microfiber handdoek biedt uren plezier op school, op het kinderdagverblijf, op het gazon, strand of thuis. Ontdek 36 verschillende yoga houdingen perfect geïntegreerd in het ontwerp van de aantrekkelijke landschap welke veel verschillende spel mogelijkheden biedt of gewoon yoga introductie.

De handdoek kan zo worden gebruikt of geplaatst worden bovenop een yoga mat. Inclusief lus in de hoek voor het gemakkelijk ophangen en drogen. Je kunt ook onze PedaYoga-minikaarten koppelen aan deze lus om voor elk kind een eigen sessie te maken.

De handdoek wordt geleverd met een handige draagtas en is zeer gemakkelijk te dragen en elders op te slaan.

Textiel stof samenstelling: 80% Polyester, 20% Nylon.
Grootte: 130x70cm.
Ideaal voor 4-8 jaar.
Wasvoorschrift: wassen, koud water machine. Geen gebruik maken van een waterontharder. Niet in de droger met warmte.

Stel een vraag

Heb je een vraag over dit product? Vul onderstaand formulier in en wij geven je zo snel mogelijk antwoord.

 bij het versturen van dit formulier ga ik akkoord met de privacy voorwaarden

Het merk PedaYoga

PedaYogaDe missie van PedaYoga is yoga integreren met het onderwijssysteem van de kinderen te helpen bij hun ontwikkeling in concentratie en stimuleren van hun leren!
PedaYoga is een eenvoudig programma voor mind-body technieken ter bevordering van de beweging en de concentratie van kinderen. PedaYoga biedt tools en advies zodat onze kinderen leren kunnen en zich bewust van hun welzijn. PedaYoga is een methode die kinderen helpt: ontwikkelen van hun concentratie, hun welzijn te bevorderen, bouwen hun, gevoel van eigenwaarde, zich bewust worden van hun lichaam en helpen hen beter slapen. Het PedaYoga-productassortiment biedt eenvoudige maar effectieve hulpmiddelen speciaal aangepast om het concept van yoga voor kinderen. Geen behoefte aan een yoga professional om deze hulpprogramma's gebruiken en organiseren van yoga sessies/momenten in een klasse of met kinderen thuis te kunnen worden.
PedaYoga

Deel je ervaring met anderen.