facebook
PedaYoga Leraren instructiekaarten PedaYoga Leraren instructiekaarten

PedaYoga Leraren instructiekaarten

PedaYoga Leraren instructiekaarten
Actie!
PedaYoga

  Op voorraad 

€ 26,95
€ 19,95

SPAARSYSTEEM: verdien 20 punten

Geschikt voor hoogsensitiviteit, autisme, adhd, faalangst, concentratieproblemen, zelfvertrouwen

Veel plezier door kinderen uit te nodigen om de verschillende poses uit te voeren, om foto's te vinden op hun bingo kaarten en om tijdens het bewegen leren om te concentreren!

Dit is een uitstekend hulpmiddel voor docenten en instructeurs, aangezien deze kaarten een essentiƫle visueel hulpmiddel zijn om kinderen de PedaYoga houdingen te laten zien.

Op de voorzijde elke pose eigenschappen, een foto van de pose en de naam in vier talen (EN, FR, DE, ES). De achterkant beschrijft de pose in dezelfde vier talen.

Inhoud van de kit: 32 x A4 karton vormen en 12 PedaYoga foto bingokaarten.

Stel een vraag

Heb je een vraag over dit product? Vul onderstaand formulier in en wij geven je zo snel mogelijk antwoord.

 bij het versturen van dit formulier ga ik akkoord met de privacy voorwaarden

Het merk PedaYoga

PedaYogaDe missie van PedaYoga is yoga integreren met het onderwijssysteem van de kinderen te helpen bij hun ontwikkeling in concentratie en stimuleren van hun leren!
PedaYoga is een eenvoudig programma voor mind-body technieken ter bevordering van de beweging en de concentratie van kinderen. PedaYoga biedt tools en advies zodat onze kinderen leren kunnen en zich bewust van hun welzijn. PedaYoga is een methode die kinderen helpt: ontwikkelen van hun concentratie, hun welzijn te bevorderen, bouwen hun, gevoel van eigenwaarde, zich bewust worden van hun lichaam en helpen hen beter slapen. Het PedaYoga-productassortiment biedt eenvoudige maar effectieve hulpmiddelen speciaal aangepast om het concept van yoga voor kinderen. Geen behoefte aan een yoga professional om deze hulpprogramma's gebruiken en organiseren van yoga sessies/momenten in een klasse of met kinderen thuis te kunnen worden.
PedaYoga

Deel je ervaring met anderen.