Set Peltor Optime II 10x
Actie!
Peltor

Set Peltor Optime II 10x

Artikelnummer: MS0800004

€ 219,95
€ 199,00


Voorraadstatus: Levertijd 4-10 werkdagen

Geschikt voor
vanaf 5 jaar, tot 99 jaar

Deel dit product via Facebook Deel dit product via Twitter Deel dit product via Google+

De oorkap Peltor Optime II is ontwikkeld om gebruikt te worden in omgevingen waar hard lawaai aan de orde van de dag is en dempt zelfs extreem lage frequenties tot een minimum.

De wijde, comfortabele randen zijn gevuld met een combinatie van vloeistof en schuim, welke dus een optimale bescherming bieden en zorgen voor een lichte, niet storende, druk op het hoofd. Hierdoor zal de oorkap zeer comfortabel zitten, zelfs wanneer de oorkap langer gedragen wordt. De ringen van de oorkap hebben ventilatiekanalen en zijn gecoat met een speciaal ontwikkeld, zacht, hygienisch folie.

SNR-waarde: 31dB

Stel een vraag

Heb je een vraag over dit product? Vul onderstaand formulier in en wij geven je zo snel mogelijk antwoord.

Het merk Peltor

Peltor

Peltor is marktleider op het gebied van oorkappen en is gespecialiseerd in elke toepassing van gehoorbescherming, zowel passief als met elektronicatoepassingen. Ook de combinatie van gehoorbescherming en communicatie is ruim vertegenwoordigd. Naast gehoorbescherming voert Peltor ook een ruim assortiment uitstekende veiligheidshelmen en accessoires, alsmede helmcombinaties met vizieren en gehoorbescherming. Sinds 2008 maakt Peltor onderdeel uit van de 3M Groep.

Peltor

Deel je ervaring met anderen.