facebook
Sensatiebal Sensatiebal

Sensatiebal

Sensatiebal
Laatste!!!
Abilitations

  Op voorraad 

€ 11,95
€ 7,95

Actie verloopt: 31-12-2019

SPAARSYSTEEM: verdien 8 punten

Geschikt voor motorische vaardigheden, autisme, concentratieproblemen, hoogsensitiviteit

De sensatiebal is een transparante bal met 2 harde plastic balletjes binnenin. Als het kind de bal heen en weer rolt of beweegt hoort en ziet hij de balletjes bewegen. De gestreepte balletjes zijn een lust voor het oog.

De balletjes binnenin reageren als een extra gewicht, waardoor de balletjes iets wat raar en onverwacht door de grote bal rollen en stuiteren. Dit maakt de sensatiebal nog leuker om mee te spelen.

Deze leuke bal zet aan tot tactiele stimulatie, verbeteren van oog-handcoördinatie, grijpen en vangen, visuele en auditieve stimulatie. De bal kan gebruikt worden in diverse omgevingen en doeleinden zoals thuis, in therapie, op school, dagopvang of speelotheken.

De bal wordt plat verzonden, u dient hem zelf op te pompen. Dit kan met een voetbalpomp!

Stel een vraag

Heb je een vraag over dit product? Vul onderstaand formulier in en wij geven je zo snel mogelijk antwoord.

 bij het versturen van dit formulier ga ik akkoord met de privacy voorwaarden

Het merk Abilitations

Abilitations

Abilitations Australië is toegewijd aan het leveren van kwaliteit, via onderzoek doordachte producten om kinderen te helpen die moeite hebben om zich te concentreren en te leren. Het helpen van kinderen met speciale behoeften is een passie van Abiliations en wordt ondersteund door ergotherapeut Debbie Hopper en dagelijks gebruikt in hun therapie kliniek.

Abiliations biedt speciale middelen aan ouders, leerkrachten en therapeuten kinderen te helpen beter in het dagelijks leven door te gaan door het verbeteren van bewegingen, het verbeteren van de concentratie en aandacht, en het ontwikkelen van meer gecoördineerde beweging en een betere coördinatie.

Abilitations

Deel je ervaring met anderen.