Hulp voor verlanglijst

Als je nog geen account hebt of niet ingelogd bent op de website blijft je verlanglijst staan totdat je je browser uitzet of navigeert naar een andere website.

Login in je account (of maak er één aan) en je verlanglijst zal bewaard blijven in je account.

Producten in een bewaarde verlanglijst blijven erin staan totdat:

  1. Je zelf de producten verwijderd.
  2. Je de producten vanuit je verlanglijst naar je winkelmandje plaatst.
  3. Het product van de website verwijderd is omdat deze niet meer leverbaar is.


Om het product te bekijken, klik je op de naam of afbeelding.

Als je als gastgebruiker (zonder account) een verlanglijst wilt sturen naar vrienden of familie, zullen zij enkel een lijst met producten te zien krijgen. Als je ingelogged bent in je account en je verstuurd de verlanglijst, dan zullen je vrienden of familieleden een link naar de pagina te zien krijgen waar je verlanglijst op staat.

Zodra je een product vanuit je verlanglijst in je winkelmandje zet, wordt dit product direct uit je verlanglijst verwijderd.