facebook
Zandbal Zandbal

Zandbal

Zandbal
Actie!
Abilitations

  Op voorraad 

€ 11,95
€ 9,95

SPAARSYSTEEM: verdien 10 punten


Kies je kleur

Geschikt voor motorische vaardigheden, sensorische prikkeling, tastzintuigen

Zien er goed uit, voelen goed en zijn erg moeilijk om neer te leggen. Deze duurzame, niet-stuiterbare, ballen zijn geweldig te gebruiken als bean bags. Het extra gewicht bevordert bewustzijn en grove motoriek. Elke bal weegt 140 gram en heeft een diameter van 8 cm.

De zandbal kan worden opgepompt tot de gewenste hardheid.

Per stuk verkrijgbaar, in vier kleuren. Daar wij deze kleuren als set binnen krijgen, kunnen wij niet van te voren aangeven welke wij kunnen uitleveren. Heeft u een voorkeur? Geef dit bij uw bestelling op. Wij zullen ons best doen om deze dan uit te leveren.

Stel een vraag

Heb je een vraag over dit product? Vul onderstaand formulier in en wij geven je zo snel mogelijk antwoord.

 bij het versturen van dit formulier ga ik akkoord met de privacy voorwaarden

Het merk Abilitations

Abilitations

Abilitations Australië is toegewijd aan het leveren van kwaliteit, via onderzoek doordachte producten om kinderen te helpen die moeite hebben om zich te concentreren en te leren. Het helpen van kinderen met speciale behoeften is een passie van Abiliations en wordt ondersteund door ergotherapeut Debbie Hopper en dagelijks gebruikt in hun therapie kliniek.

Abiliations biedt speciale middelen aan ouders, leerkrachten en therapeuten kinderen te helpen beter in het dagelijks leven door te gaan door het verbeteren van bewegingen, het verbeteren van de concentratie en aandacht, en het ontwikkelen van meer gecoördineerde beweging en een betere coördinatie.

Abilitations

Deel je ervaring met anderen.